Reservering

U bent met maximaal 5 personen van harte welkom in B&B de Giechelaar
in Loon op Zand.
Ook met een kleiner gezelschap bent u altijd de enige gasten en beschikt u over de hele B&B!

fotocredits Jacques Bertens, Loons fotowerk

Wij bieden u een luxe maar knus verblijf in de door ons gerenoveerde boerenschuur uit 1881.
Op de eerste verdieping hebben wij twee gastenkamers, waaronder een unieke driepersoons kamer, gerealiseerd met elk een eigen badkamer (en suite) en een aparte  huiskamer.
Naast de boerenschuur is een privéterras waar u bij mooi weer heerlijk kunt vertoeven.

fotocredits B&B de Giechelaar

Ons landelijk ontbijt bevat homemade, ambachtelijke en streekproducten en wordt elke ochtend voor u vers gemaakt, geserveerd of in een gezellige Brabantse mand bezorgd.
Als het weer het toelaat kan het ontbijtje buiten geserveerd worden.

U beschikt met uw eigen gezelschap, ook als u alleen komt, altijd over de hele B&B!
Wij bieden kinderen tot 12 jaar 50% kinderkorting*
* vraag naar de voorwaarden of kijk onder prijzen

Sinds 2013 is B&B de Giechelaar gecertificeerd door Stichting Bed and Breakfast Nederland
Mart is officieel gastvrouw van Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen

Door een mailtje te sturen, even te bellen met
+31 6 408 72 693 of het contactformulier in te vullen en te verzenden via onze website laten wij u de mogelijkheden voor overnachtingen bij ons weten in de door u gewenste periode.

 

Reserverings-, betalings- en annuleringsvoorwaarden
annulering. knipsel

Bij een reserveringsaanvraag wordt een optie toegekend die 24 uur geldig is. Ontvangen wij uw reserveringsaanvraag voor een reservering op korte termijn of in een heel drukke periode dan wordt de optie toegekend voor 12 of 6 uur. De optietermijn vervalt kosteloos na de door ons aangegeven periode.
Uw reservering wordt schriftelijk bevestigd door de Giechelaar. Bij een reservering zijn wij verplicht, volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) uw woonplaats en achternaam te registreren.
Na een reservering vragen we u vriendelijk tenminste 50% van uw verblijfskosten per bank over te maken naar de Giechelaar binnen drie werkdagen. Uw reservering is definitief als de Giechelaar uw (aan)betaling heeft ontvangen.
Het restant ontvangen we graag uiterlijk drie werkdagen vóór uw aankomst. De ontvangst van uw (aan)betaling wordt schriftelijk door de Giechelaar bevestigd.

Na een definitieve reservering bij B&B de Giechelaar waarbij u hebt (aan)betaald kan het gebeuren dat u of de Giechelaar uw reservering moet annuleren. Ook tijdens uw verblijf kan het zijn dat u of de Giechelaar uw verdere verblijf moet annuleren.

Indien u of de Giechelaar op basis van overmacht uw reservering moet annuleren,  vooraf of tijdens uw verblijf is er sprake van Force Majeure.
Indien er bij u als gast sprake is van force majeure voorafgaand aan de door u gereserveerde periode of tijdens uw verblijf dan dient u de Giechelaar hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte te stellen en de reservering (verder) te annuleren met redenen omkleed. Ook bij B&B de Giechelaar kan er sprake zijn van force majeur. Wij stellen u in dat geval zo spoedig mogelijk op de hoogte van de annulering met redenen omkleed. U ontvangt voor de annulering een overdraagbare voucher, ter grootte van het (resterende) bedrag, met een geldigheidsduur van 12 maanden. Met deze voucher kunt u een nieuwe reservering boeken binnen 12 maanden voor uzelf of voor iemand anders naar uw keuze o.b.v. beschikbaarheid. Wij volgen hiermee de richtlijnen die zijn uitgegeven door Autoriteit Consument en Markt (ACM).

Indien u of de Giechelaar uw reservering vooraf of tijdens uw verblijf moet annuleren om andere redenen dan stellen we elkaar hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte  waarbij de redenen gedeeld worden. Indien u annuleert vooraf of tijdens uw verblijf om andere redenen dan force majeure is terugbetaling niet mogelijk. Indien de Giechelaar om andere redenen dan force majeure uw reservering vooraf of tijdens uw verblijf moet annuleren ontvangt u het (resterende) bedrag retour op het bij ons bekende bankrekeningnummer.

Bed & Breakfast "De Giechelaar"

 

fotocredits Bart van Hattem

Presentatiepagina van De Giechelaar in Loon op Zand