Prijzen

U BENT MET MAXIMAAL 5 PERSONEN WELKOM IN B&B DE GIECHELAAR. U BESCHIKT ALTIJD OVER DE HELE B&B EN GENIET ALLE RUST EN PRIVACY.

U bent welkom bij de Giechelaar vanaf € 26,50 per persoon per nacht

Al onze prijzen zijn inclusief vers bereid landelijk ontbijt met homemade, ambachtelijke en streekproducten, schoonmaakkosten en linnengoed.
Onze prijzen zijn exclusief toeristenbelasting. Dit tarief wordt vastgesteld door de gemeente Loon op Zand.
U maakt met uw eigen gezelschap, ook als u alleen verblijft, gebruik van de hele B&B!

U kunt gratis parkeren, maakt gebruik van gratis Wifi in de gehele B&B dus ook op uw privéterras en zet op onze kosten een lekker kopje senseo en/of thee.

In juli en augustus geldt de afname van minimaal 2 aaneengesloten nachten per reservering.

*Kinderen tot 12 jaar ontvangen 50% korting!*
*O.b.v. beschikbaarheid vanaf twee aaneengesloten overnachtingen en NIET in
combinatie met andere acties/arrangementen.

1 persoon                                       vanaf € 88 pn*
2 personen                                     vanaf € 55 pp pn*
4 personen                                     vanaf € 44 pp pn*
extra bed voor 3e of 5e persoon  vanaf € 22 pp pn*

*Onze prijzen zijn exclusief toeristenbelasting: € 2 pp pn
*Wordt u in B&B de Giechelaar wakker op een nationale feestdag? U betaalt over deze overnachting + € 10 pp verblijfskosten.  

  • Is er bij u sprake van allergieën, overgevoeligheden of dieetwensen?
    Vertel het ons tijdig!
  • Bent u een zakelijke gast? Informeer naar onze aantrekkelijke tarieven bij afname van (niet aaneengesloten maar) meerdere overnachtingen op jaarbasis.

_________________________________________________________________

De Giechelaar is geheel rookvrij en huisdieren zijn niet welkom
Roken is buiten op het terras wel toegestaan.
U kunt desgewenst geïnformeerd worden over een betrouwbaar particulier adres, dichtbij de Giechelaar,
waar uw viervoeter uitstekend verzorgd zal worden.

___________________________________________________________________________________________

 

_________________________________________________________________

Kijk voor arrangementen bij ‘Tips van De Giechelaar’.

 

Reserverings-, betalings- en annuleringsvoorwaarden
annulering. knipsel

Bij een reserveringsaanvraag wordt een optie toegekend die 24 uur geldig is. Ontvangen wij uw reserveringsaanvraag voor een reservering op korte termijn of in een heel drukke periode dan wordt de optie toegekend voor 12 of 6 uur. De optietermijn vervalt kosteloos na de door ons aangegeven periode.
Uw reservering wordt schriftelijk bevestigd door de Giechelaar. Bij een reservering zijn wij verplicht, volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) uw woonplaats en achternaam te registreren.
Na een reservering vragen we u vriendelijk tenminste 50% van uw verblijfskosten per bank over te maken naar de Giechelaar binnen drie werkdagen. Uw reservering is definitief als de Giechelaar uw (aan)betaling heeft ontvangen.
Het restant ontvangen we graag uiterlijk drie werkdagen vóór uw aankomst. De ontvangst van uw (aan)betaling wordt schriftelijk door de Giechelaar bevestigd.

Na een definitieve reservering bij B&B de Giechelaar waarbij u hebt (aan)betaald kan het gebeuren dat u of de Giechelaar uw reservering moet annuleren. Ook tijdens uw verblijf kan het zijn dat u of de Giechelaar uw verdere verblijf moet annuleren.

Indien u of de Giechelaar op basis van overmacht uw reservering moet annuleren,  vooraf of tijdens uw verblijf is er sprake van Force Majeure.
Indien er bij u als gast sprake is van force majeure voorafgaand aan de door u gereserveerde periode of tijdens uw verblijf dan dient u de Giechelaar hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte te stellen en de reservering (verder) te annuleren met redenen omkleed. Ook bij B&B de Giechelaar kan er sprake zijn van force majeur, Wij stellen u in dat geval zo spoedig mogelijk op de hoogte van de annulering met redenen omkleed. U ontvangt voor de annulering een overdraagbare voucher, ter grootte van het (resterende) bedrag, met een geldigheidsduur van 12 maanden. Met deze voucher kunt u een nieuwe reservering boeken binnen 12 maanden voor uzelf of voor iemand anders naar uw keuze o.b.v. beschikbaarheid. Wij volgen hiermee de richtlijnen die zijn uitgegeven door Autoriteit Consument en Markt (ACM).

Indien u of de Giechelaar uw reservering vooraf of tijdens uw verblijf moet annuleren om andere redenen dan stellen we elkaar hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte  waarbij de redenen gedeeld worden. Indien u annuleert vooraf of tijdens uw verblijf om andere redenen dan force majeure is terugbetaling niet mogelijk. Indien de Giechelaar om andere redenen dan force majeure uw reservering vooraf of tijdens uw verblijf moet annuleren ontvangt u het (resterende) bedrag retour op het bij ons bekende bankrekeningnummer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  ______________________________________________________________________

 

 

 

Presentatiepagina van De Giechelaar in Loon op Zand