Welcome to B&B de Giechelaar

Brabants’ best

In de zitkamer kunt u zich heerlijk vermaken met tv, muziek, een spelletje of een boek. U maakt gratis gebruik van onze Senseo en waterkoker om thee en koffie te zetten. Het water tapt u uit de nostalgische kraan van onze zelfgemaakte waterkast. U kunt uw meegebrachte etenswaren gekoeld bewaren of een gekoelde versnapering kopen. 's Ochtends geniet u hier van uw ontbijtje met zelfgemaakte en streekproducten.

Via het erf waaraan het woonhuis van uw gastvrouw en B&B de Giechelaar liggen, komt u bij uw eigen entree. Hier kunt u gebruik maken van de garderobe en vindt u de weg naar de zitkamer en twee comfortabele gastenkamers met eigen badkamer.

Op uw eigen terras in de tuin van de Giechelaar kunt u heerlijk vertoeven. In overleg met uw gastvrouw kunt u hier van uw ontbijtje genieten.

Uw privé badkamer bestaat uit een toilet, douche en wastafel. De Giechelaar biedt u hartelijk gebruik van handzeep, douchegel en shampoo, heerlijk dik badlinnen en zachte badjassen. Uw toilet is voorzien van een softclose zitting.

Presentatiepagina van De Giechelaar in Loon op Zand